Dva apartmana 72m2 i 52m2 kategorije ☆☆☆ zvjezdice (svaka kuća ima četiri kreveta), smješteni su u turističkom naselju Punta Skala udaljeno od Petrčana kraj Zadra oko 500 m. Kuća je okružena s velikim vrtom i cvjetnjakom. Svaki apartman ima terasu s pogledom na more. Terase su okrenute prema jugu i imaju tende kao zaštitu od sunca. Oba apartman imaju parkiralište za automobil uz kuću. Svaki apartman ima po dvije spavaće sobe, kuhinju, dnevni boravak, kupaonu i terasu. U vrtu je roštilj i tuš. Oba apartmana su novo obnovljeni. Spavaće sobe imaju nove madrace i posteljinu. Kupaone su nove i opremljene s ručnicima. Kuhinje imaju štednjak s pećnicama, dovoljno suđa za kuhanje i jelo, aparati za kuhanje kave i aparati za zagrijavanje vode, termos boce i toster. Također imaju pribor za roštilj. Hladnjaci imaju prostor za duboko zamrzavanje. Kuhinje su opremljene s kuhinjskim krpama, papirnatim ručnicima, gelom za pranje posuđa te stolnjacima. U kupaoni imaju toaletne papire. Oba apartmana imaju TV satelit oko 300 programa i klima uređaje. Ne primamo kućne ljubimce.
Za korisnike interneta imamo WiFi u apartmanu. Trgovina s prehrambenim namirnicama nalazi se na udaljenosti od 30 m od apartmana.
Zadar je stari grad udaljen 7 km od Petrčana, s velikom povijesnom tradicijom, stariji od Venecije i Monte Carla. Srce Zadra nalazi se na starom poluotoku, koji obiluje sa spomenicima, muzejima, galerijama i crkvama. U Zadru je poznata tržnica s eko povrćem i voćem, te ribarnica. U tijeku sezone organizirane su u Zadru svakodnevne zabavne priredbe. U Zadru je najljepši zalaz sunca te svjetski jedinstvena atrakcija Morske orgulje i Pozdrav suncu. U okolici Zadra nalaze se nacionalni parkovi: Plitvička jezera, Slapovi Krke, Paklenica, Vransko jezero, Kornatski otoci i rafting na rijeci Zrmanji. Do Zadra se može doći autom, avionom, autobusom, brodom i trajektom. Petrcane su živopisno, šumovito ribarsko - turističko mjesto koje se nalazi u uvali s puno grill i ribljih restorana, različitih plaža. Na udaljenosti od 100 m od moje kuće za odmor nalaze se veliki i mali bazen. Postoji mogućnost korištenja sportskih igrališta, te najam bicikala i čamaca. Klima je ugodna, rijetko pada kiša, ugodno je i na visokim temperaturama. Temperature mora su od 22°C do 27°C.
Važne napomene: kuće su udaljene od mora 30 i 80 m, ambulanta je na 4000 m, benzinska postaja na 1500 m, zabavni i sportsko-rekreativni park nalaze se u Zatonu udaljeni 3000 m.
Cijena kuće po danu je od 75,00 eura do 130,00 eura ovisno o dijelu sezone. Boravišna taksa zakonska u RH.
Spremanje apartmana je 40,00 eura ili sprema gost.
Bavimo se iznajmljivanjem već 30 godina. Naša najbolja preporuka su stalni gosti koji nam dolaze već godinama. Neki od njih dolazili su i za vrijeme domovinskog rata.
Uvijek nastojimo svojim gostima pružiti najbolje kako bi se što bolje odmorili i opustili te da im odmor kod nas ispuni i bude nezaboravan.
Apartmani Steffi *** - Petrčane kraj Zadra
Ulica I br. 17, Punta Skala, Petrčane, Croatia
Telefon: 00385 1 6672725, 00385 23 364 069 ,00385 98 98 55 4 55
Steffi


Developer: www.croinfo.hr