Zašto ljetovati u Vodicama ?
Evo 5 glavnih razloga:
1. Vodice su blizu. Sportski vozači sa dobrim vozilima trebaju manje od 2,5 sata vožnje iz Zagreba ili 6 sati vožnje iz Minchena ili Wiena. Provjereno!
2. Zemljopisno pozicionirane u centru Dalmacije Vodice su idealno polazište za dnevne izlete u okolicu. Tu su nacionalni parkovi Paklenica, NP Kornati, NP Krka i zahvaljujući autocesti je i do NP Plitvička jezera manje od 2 sata vožnje automobilom ili motociklom. Idealan za dnevne izlete je slikoviti poluotok Murter uz poznatu plažu Slanica kao i otoci Prvić i Zlarin. Kao cilj dnevnih izleta vrijedi posjetit i gradove Šibenik, Zadar, Trogir i Split. Provjereno!
3. Zahvaljujući mnogobrojnim pritocima slatke vode, posebno je čisto more. Voda je plitka i topla. Od velikih valova, plaže su zaklonjene otocima. Provjereno!
4. U Vodicama nema dosade. Tu je Hacijenda, najveća diskoteka na Jadranu. Organiziran je kulturno zabavni život za mlađe, ali i za starije. Čeka vas "živa muzika" i preko 150 restorana i kafića koji su pravi eldorado za gurmane i zavodnike . I to je provjereno!
5. Vodice nude tradicionalno kvalitetan i povoljan smještaj u domaćinstvima kao što je to i u obiteljskom pansionu PEN5.
Mnogi od "starih gostiju" to provjeravaju već godinama i pritom koriste poseban, dodatni popust od 5% na troškove boravka!

Privatni pension Pen5 nalazi se samo 600 metara od centra grada na putu za Tribunj i samo 300 metara od popularne Plave plaže. Kuća je na uzvisini tako da se sa prozora i balkona pruža oćaravajući panoramski pogled od Šibenika na istoku, preko Srime i vodićkog zaljeva, otoka Prvića na jugu pa sve do Tribunja na zapadu. . Naša turistićka ponuda zadovoljava široki spektar potreba i želja. Imamo različito kategorizirane smještajne prostore od vrlo povoljnih jednostavnih dvokrevetnih soba do luksuzno opremljenih sa vlastitim zasebnim balkonima, klimom, kuhinjom itd.
Za PEN5 goste su smokve, grožđe, kivi i rajčice prema sezoni, besplatno. Pored kompletno opremljene kuhinje na prvom katu u prizemlju je još jedna prostrana ljetna sa više stolova također opremljena svim potrebnim za spremanje obroka, Tu je i vrtni gril, idealan za pripremanje riba koje svakodnevno, svježu nude ribari ispred svojih brodica u Tribunju (2 km). Dvije trgovine sa hranom udaljene su samo 25 metara. Gostima stoji na raspolaganju i prostrana terasa sa više stolova kao i sa ležaljkama za sunćanje. Za vozila je osiguran privatni parking u dubokoj hladovini, ograđen i osvijetljen noću. Imamo i gratis Wi-Fi internet konekciju. Ako doputujete avionom, vlakom, brodom ili autobusom, dogovorite se sa nama kako bi vas doćekali u Šibeniku, Zadru, Splitu ili bilo gdje drugdje, Tamo vam možemo predati na korištenje vozilo koje želite posuditi.
PEN5
Pudarica 1, Vodice, Croatia
Telefon: 022 444074 ,022 444074 ,099 8332669
Želimir Marks


Developer: www.croinfo.hr