Apartmani su kategorizirani sa 3 zvjezdice. Dio su obiteljske kuće s lijepom okućnicom (okružena zelenilom i prekrasnim vrtom) i velikim parkingom.

Odmorite se i provedite ugodan boravak u mirnom okruženju u našim apartmanima.

Do centra grada ima svega 10min šetnje i isto toliko do prve plaže, u blizini apartmana nalazi se i trgovina, restoran, stomatolog te veterinarska ambulanta. Naši apartmani čekaju da postanete naši gosti i uživate u nezaboravnom odmoru u predivnoj Istri.

Lijepo uređeni apartmani u prizemlju i na 1.katu obiteljske kuće, idealni su za odmor i relaksaciju.

U sklopu obiteljske kuće nudimo 2 kompletno i suvremeno opremljena apartmana za smještaj od 2 do maksimalno 4 gostiju, te dvije sobe za 2 osobe.

Uz objekt je i zidani roštilj, gdje možete uživati u delicijama sa roštilja.

U kratko rečeno, idealno mjesto za bijeg od svakodnevice i odmor za cijelu obitelj.

Osigurani su ručnici, plahte i pokrivači. Čišćenje se redovito obavlja nakon odlaska gostiju.

Apartmani imaju besplatan WI-FI internet i osiguran besplatan parking u dvorištu kuće tako da automobil možete ostaviti u dvorištu i komotno ići na plažu ili u centar pješice čime izbjegavate dodatno plaćanje parkinga.
Obitelj smo koja se više od 30 godina bavi iznajmljivanjem apartmana i soba. Volimo druženje s gostima i trudimo se ponuditi najbolje što imamo s ciljem da svaki gost provede odmor sretan, zadovoljan i s lijepim uspomenama.

Domaćini su gostoljubivi, tihi i nenametljivi ljudi koji su Vam na raspolaganju za sve Vaše upite o bilo kakvoj informaciji i najpovoljnijim ponudama grada Rovinja i okolice.

Svaki gost nam je poseban i nastojimo da se osjeća kao kod kuće, te da mu pružimo odmor kojeg će dugo pamtiti. Da smo to uspjeli, pokazuju nam vjerni gosti koji su s nama već više od 30 godina. Hvala vam što ste nam to omogućili!
Kuća Sinčić
Croatia


Developer: www.croinfo.hr