Dobro došli !
Na pravpm ste mjestu.

O Dubrovniku znate sve, a nasa kuca se nalazi na Babinom kuku (poluotok Lapad),jednom od najljepsih dijelova Dubrovnika. Samo desetak minuta ugodne setnje kroz mediteransku prirodu dijeli Vas od 2 plaže: Kopakabana i Solitudo, raj za djecu i odrasle. Jos je manja razdaljina do divne plaze u Uvali Lapad, gdje cete Setnicom do nje naici na mnoge restorane, kafice, picerije, internet kafice, zabavni park za djecu...Oko poluotoka ima jos 15-20 skrivenih mjesta za uzivanje u moru,suncu ili hladovini.
Ova lokacija svojom blizinom pruza niz pogodnosti i za zahtjevnije goste (tenis igralista, mini golf, iznajmljivanje kajaka i sandolina, ronilacki klub, parasailing, skijanje na vodi, ...uvece muzika za ples..., izleti na obliznje skupine otoka...).
U krugu od oko 150 - 200 metara su i: posta, banka, ATM automati za novac,soping centar, hipermarket, zelena pijaca, ribarnica idr.
Do starog gradskog jezgra mozete setnjom (oko 2 - 2.5 km) ili desetominutnom voznjom gradskim autobusom (stanica je 30 m od kuce, a autobus polazi svakih 10 minuta). Ispred nase kuce je parking za dva auta.
Apartman A-2 je povrsine 60 m2, sastoji se od dvije dvokrevetne sobe, opremljene kuhinje sa trpezarijom, dnevnog boravka sa dva kauca i dr., kupatila i velike terase sa velicanstvenim pogledom na more, novi dubrovacki most i luku u Gruzu. U dnevnom boravku mogu se udobno smjestiti jos 1-2 osobe, tako da je ukupni kapacitet i do 6 osoba. Dnevna soba i spavace sobe su klimatizirane Upotreba klima uredjaja se posebno placa. U dnevnoj sobi je SATTV.
Nasa druga dva studio apartmana (kapacitet svakoga je 2+(1-2) osobe) mozete vidjeti u oglasu "Jele and Luka's apartment SA-1 i SA-3)
Gostima koji ostaju 1 - 3 dana cjena apartmana se uvecava za 20%.
Mi obezbjedjujemo besplatno: -parkiraliste za 1 auto, -dovozenje gosta sa Glavne autobusne stanice ili iz luke Gruz (najaviti jedan dan ranije), -posteljinu i ručnike, -toplu vodu u kuhinji i kupatilu 24h, -frizider sa zamrzivačem u kuhinji, -sve takse su ukljucene u cijenu, -bezzicni pristup internetu -fen za kosu i opremu za peglanje (na zahtjev). Takodje besplatno obezbjedjujemo turističku literaturu, mape, veoma korisne savjete, a možemo vam organizirati prevoženje od ili do aerodroma i razne ijednodnevne zlete .
CIJENA OVISI O BROJU GOSTIJU, DUZINI BORAVKA, DIJELU TURISTIČKE SEZONE...I NIJE SKUPO, DOGOVORICEMO SE.
Prihvat gostiju je od 06.00 - 24.00h, Ulazak gostiju u apartman je u 12,30h, a napustanje do 10.00h. Placanje je po ulasku u apartman, kreditne kartice ne primamo.
Ja i moja supruga smo umirovljenici. Turizmom se (sa uzivanjem) bavimo 16 godina. Svi nasi apartmani imaju zasebne ulaze, mi zivimo u ovoj istoj kuci, a vidjet cete nas samo kada nas trazite. Vi ste nasi gosti, vi ste na godisnjem odmoru i ponasajte se kako vama odgovara. jedini uvjet je da omogucite i drugim gostima i nasim susjedima da i oni mogu , bez uznemiravanja, uzivati u svojim apartmanima.
Dobro nam dosli !
JELE and LUKA*S APARTMENTS
Iva Dulcica 27, Dubrovnik, Croatia
Telefon: ,+385 99 593 5144


Developer: www.croinfo.hr