Hotel Ivan smješten je u Bolu na Braču. Bol je turističko mjesto koje predstavlja jedno od najatraktivnijih destinacija u Dalmaciji zahvaljujući svojoj izvrsnoj etno i gastro ponudi, bogatom kulturnom i arhitektonskom nasljeđu i bogatoj prirodi. Pored svjetski poznate plaže Zlatni rat koja je proglašena jednom od najatraktivnijih prirodnih fenomena, Bol okružuju i strmi brežuljci idealni za ljubitelje gorskog biciklizma i planinare.Zbog kombinacije prirodnih i povijesnih resursa Bola te vrlo dobre prometne veze sa kopnom i obližnjim otokom Hvarom, Bol predstavlja centralno turističko mjesto u Dalmaciji idealno za odmor i rekreaciju.
Hotel Ivan je luksuzni hotel sa četiri zvjezdice smješten u samom srcu Bola na otoku Braču, Udaljen je cca 100 metara od mora i obližnjih plaža. Nalazi se u blizini banke, poštanskog ureda, tržnice i crkve. Posebnost Hotela Ivan u odnosu na ostale hotele u Bolu je u činjenici da je u cijelosti sagrađen od tradicionalnog bračkog kamena, Hotel je pažljivo obnovljen i otvoren 2002. godine, a originalna struktura datira iz 1625. godine te je izvorni nadsvođeni strop i dalje vidljiv iznad ulaza u Hotel.Ispred hotela nalazi se prostrana terasa sa restoranom i vanjskim bazenom te pogledom na more,a sa stražnje strane nalazi se prekrasan mediteranski vrt sa tradicionalnim dalmatinskim biljkama.
Posebnost našeg hotela je u samom sadržaju usluga koje nudimo tako da unutar hotela postoji centar za fizikalnu terapiju i rehabilitaciju koji nudi izvrsnu zdrastvenu uslugu i pregled profesionalnih liječnika.Pored wellnes centra u ponudi se nalazi i unutarnji bazen sa grijanom vodom i jacuzzi.U ponudi hotela također se nalazi više vrsta soba kao i apartmana koji su u cijelosti opremljeni .

Hotel Ivan
David cesta 11/a, Bol, Croatia
Telefon: 0913325637 ,0913325637
Ivan Dujmović


Developer: www.croinfo.hr