Apartmani Zeferina su u vlasništvu obitelji Španja koja se uspješno bavi turizmom već 10 godina. Apartmani se nalaze u Vodicama, 100 metara udaljeni od glavne gradske plaže, Plave plaže. Plava plaža preuređena je 2017. godine i obiluje ponudom. Osim mnoštva restorana i kafića Plava plaža nudi programe za djecu poput Aqua parka, terene za bavljenje sportom... Za ljubitelje adrenalina tu je stijena za penjanje, a gosti mogu i iznajmiti pedaline i voziti se po cijeloj plaži . Što se tiče same plaže ona pješčano-šljunčana i vrlo pogodna za malu djecu.
Vodice kao turističko mjesto obiluje bogatom ponudom. Već početkom predsezone, krajem mjeseca travnja u Vodicama se održava utrka u brdskom biciklizmu za svjetski kup. Gosti mogu i sami iznajmiti bicikl za obilazak brda iznad Vodica gdje mogu naići i na arheološke lokalitete iz antičkih razdoblja. Najpoznatiji takav lokalitet je Rimska kamenica koja se nalazi u podnožju brda Mrdakovica gdje su ostatci starog rimskog grada. S obzirom na blizinu Nacionalnog parka Krka i Nacionalnog parka Kornati u Vodicama tokom sezone svaki dan voze izletnički brodovi koji omogućavaju posjetu parkovima. Vodički arhipelag je bogat otocima te postoji mogućnost iznajmljivanja brodova za posjete svih otoka. Tokom cijele sezone Vodice su domaćin mnoštvu festivala, zabavnih događanja i noćnih klubova.
Apartmani se nalaze na adresi Blata 17A, u kući koja je sagrađena 2007. godine. Apartmani su novouređeni i renovirani 2016. godine. Apartmani su idealni za boravak obitelji, imaju posteljinu, ručnike, posuđe, pribor za jelo, priključak za internet i klimatizirani su. S balkona u apartmanima puca pogled na plažu kroz borovu šumu koja tijekom dana stvara ugodnu hladovinu za djecu. Osim apartmana gosti se mogu koristiti roštiljem u vrtu koje obiluje mediteranskim začinskim biljem poput ružmarina, lovora, mente, bosiljka, origana, lavande, čili papričice. Jedan dio dvorišta koristi se za parking, svaki apartman ima pravo na jedno parkirno mjesto.
U kući žive vlasnici Jagoda i Nikica Španja, a ukoliko njih nema to su uvijek na usluzi njihova punoljetna djeca Petra i Tin.
Apartmani Zeferina
Blata 17A, Vodice, Croatia
Telefon: +38522444643 ,+385989757298
Jagoda Španja


Developer: www.croinfo.hr