Rtina Miočići je maleno mjesto svega 20 - ak km udaljeno od Zadra prema Pagu i 3 km do Paškog mosta. Nalazi se u mirnom zaljevu sa toplim i čistim morem te pješčanim plažama i pjeskovitim morskim dnom idealno za odmor, a do vreve Zadra i Paga brzo se stigne. More je plitko te je pogodno za djecu i neplivače.
Vaši ljubazni domaćini rado će Vas uputiti na izlete na kopnu i moru i time Vaš boravak učiniti još ugodnijim. Za manje od 1 sata vožnje može se doći do NP Krka, NP Plitvička jezera, NP Paklenica, NP Kornati.
Gore navedene cijene moguće je mijenjati ovisno i broju noćenja. U cijenu nije uračunata boravišna pristojba. Za potvrdu rezervacije potrebno je na bankovni račun vlasnika uplatiti akontaciju od 20% ukupnog iznosa dogovorene cijene, nakon čega gost dobiva potvrdu o uplati i rezervaciji termina. Ostatak dogovorenog iznosa plača se do odlaska.
Vrijeme dolaska i odlaska prema dogovoru. Piće dobrodošlice, zdjela svježeg voća kao i završno čišćenje uključeni su u cijenu.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
MOGUĆE JE DOGOVORITI POLUPANSION.
i. Na raspolaganju su Vam po dva parkirna mjesta po svakom apartmanu. U dvorištu pokraj apartmana je grill, kameni stol sa klupama, ležaljkama i suncobranom.
APARTMANI "JELENA"
Rtina II Miočići br. 112, Rtina Miočići - Ražanac, Croatia
Telefon: 00385 98480263 ,00385 993271759
Željka Novosel Klarin


Developer: www.croinfo.hr