Apartmani Delfin smješteni su u Posedarju, 46 km od Vira, a nude vrt i besplatni WiFi.
Sve jedinice uključuju klima-uređaj, prostor za sjedenje, TV i potpuno opremljenu kuhinju s blagovaonicom. Također obuhvaćaju popločani dio dvorišta s pogledom na vrt.
Dostupna je oprema za roštilj.

Apartmani Delfin nalaze se na 27 km od Zadra i 47 km od Paga. Objekt uz nadoplatu nudi uslugu prijevoza iz/do Zračne luke Zadar, udaljene 35 km.

Posedarje je mjesto sa dugom poviješću i tradicijom smješteno na samoj obali Novi-gradskog mora udaljeno oko 25 kilometara od Zadra. Osim svojom bogatom povijesti i tradicijom Posedarje oduševljava svoje posjetioce i svojim prirodnim ljepotama, čistim morem, plažama od kojih je jedna šljunčana i nalazi se u samom mjestu a druga pješčana u blizini crkvice Sv. Duha, naravno tu su i brojne male uvalice i plaže za one koji su željni privatnosti. Mjesto Posedarje sadrži lijepo uređene šetnice (riva) i izletište u neposrednoj blizini apartmana te brod za izlete.

Posjedujete li vlastiti brod, skuter ili sl. imate mogućnost uživati u vožnji morem, koju možete obogatiti i skijanjem na vodi, posebno pogodnim zbog mirnoće mora tzv. BONACE. Pored šljunčane plaže Posedarje pruža i pješčanu plažu. Udaljena je svega desetominutnom vožnjom s manjim brodicama ili pet-minutnom vožnjom automobilom. Pogodna je mlađim kupačima ili početnicima. Zanimljiva je zbog plitkoće, budući da je potrebno preplivati ili šetati i do 100m kako bi se došlo do dubine od 1,5m što i daje sigurnost i bezbrižno kupanje.

Mjesto je poznato po proizvodnji "eko" hrane. Posebno je poznato po proizvodnji dalmatinskog pršuta.Za njegovu kvalitetu zaslužna je bura,karakteristična mikro klima planinsko - morskog zraka koja oplemenjuje ovaj proizvod i daje mu posebnu kvalitetu. Također je poznato po lokalnim specijalitetima,naročito morskim delicijama, školjkarstvu, ribarstvu,proizvodnji djevičanskog maslinovog ulja,rakiji,vinu,suhim smokvama itd. Sve te delicije možete isprobati u restoranima koji su u krugu Apartman Delfin. Time vam nije potrebno nikakvo prijevozno sredstvo osim lagane šetnje do centra.

Slikovit pejzaž oko ušća rječice Baštice i plodnih tla masline, smokve, vinove loze daju cijelom kraju romantičan izgled ruralnih domaćinstava. Posebna atrakcija su razne vrste ptica: rode, čaplje, liske i labudovi koje zimi dolaze iz hladnijih krajeva.

Bujna vegetacija (šuma hrasta crnike), lijepe plaže i toplo more dovoljan su razlog za miran i kvalitetan odmor, posebno za porodice sa malom djecom.
Apartmani Delfin Posedarje
Bolići Čiker 5c, Posedarje, Croatia
Telefon: Mob 098 90 66 997, tel 00386 40 655 140
Vlado Križaj


Developer: www.croinfo.hr