Sućuraj, slikovito malo turističko i ribarsko mjesto i luka, najistočnije je i kopnu najbliže mjesto otoka Hvara. Povijest Sućurja izuzetno je burna, o čemu svjedoče brojni dokumenti i sačuvani spomenici. Zahvaljujući svom položaju, mjesto ima obalu na obje strane otoka. Svi koji se nalaze u Sućurju, a žele dan provesti na kupanju i sunčanju, mogu birati lijepe pješčane, šljunčane ili kamenite plaže, koje se nalaze blizu mjesta ili malo dalje. More je kristalno čisto, a temperature ugodne za kupanje od svibnja do listopada. Posjetiteljima se nudi smještaj u privatnim apartmanima, kućama, pansionima, sobama i autokampu. U mjestu se nalazi nekoliko prodavaonica, restorana i barova; osnovna škola, ambulanta s heliodromom za hitne intervencije, pošta, frizerski salon, mjenjačnica, bankomat, lučka kapetanija...

Oko 300 metara udaljena od centra mjesta i mora, na uzvisini, u miru i tišini, okružena bujnim zelenilom, nalazi se kuća Verice i Tome Piacuna, a na njenom katu potpuno odvojen apartman koji se iznajmljuje. Apartman od 60 m2, kompletno opremljen za ugodan boravak. Broj soba: 2, broj kupaonica: 1, broj bračnih ležajeva: 2, broj osoba na glavnim ležajevima: 4, broj osoba na pomoćnim ležajevima: 1.

Sadrži:
- potpuno opremljenu kuhinju, sa suđem, priborom, strojem za pranje suđa, frižiderom, mikrovalnom pećnicom
- 2 spavaće sobe s 5 ležaja (4 + 1)
- veliku kupaonicu s perilicom za rublje, kadom, bideom
- veliku terasu s tendom, na kojoj možete uživati u prekrasnom pogledu na more i poluotok Pelješac
- klimu u kuhinji i većoj spavaćoj sobi
- satelitsku televiziju, CD uređaj, wireless internet
- roštilj, tuš za tuširanje izvan apartmana, posteljina, ručnici.
Parking ispred objekta.
Vlasni apartmana i supruga, oboje "mladi penzioneri" žive u porizemlju kuće. Apartman je potpuno fizički odvojen na katu objekta. Ima svoja ulazna vrata sa ključem. Zajednički je samo glavni ulaz u objekat - kuću.
Apartman HETENIKA
Pijaca 18, Sućuraj, Croatia
Telefon: 021 773 288 ,091 3939 100
Tomo Piacun


Developer: www.croinfo.hr