Tribunj je tipično dalmatinsko naselje i luka na poluotoku s uskim ulicama i zbijenim kućama, 4 km zapadno od Vodica i poznato je po najčišćem moru na Jadranu. Stanovnici ovoga mjesta se uglavnom uz turizam bave poljodjelstvom i ribarstvom. Stari dio mjesta nalazi se na otočiću koji je s kopnom spojen kamenim mostom, a osnovali su ga bjegunci iz okolnih sela. U Tribunju posjetite kulturne spomenike kao što su crkva Sv. Nikole, turska utvrda Jurjevgrad, ostatci crkve djevice Marije… Ljubitelji sporta i rekreacije mogu uživati u tenisu, boćanju, malom nogometu te školi jedrenja i ronjenja. Čisto more i bogata flora i fauna čine ga idealnim mjestom za plivanje i podvodni safari. U uvali Rupa i nizu drugih manjih uvala zapadno od naselje ima nekoliko šljunčanih plaža a najljepša i najpopularnija je plaža Sovlja. Tribunj ima marinu koja raspolaže sa 240 vezova u moru i 150 mjesta na kopnu. Posebnost ovoga mjesta je da kada se ribari vrate s mora Tribunjska riva postaje izlogom svježe ribe i rakova koje možete tu kupiti ili isprobati razne riblje delicije u brojnim restoranima i konobama.
Iznajmljuje se NOVI apartman u obiteljskoj kući
Apartman se sastoji od 2 spavaće sobe, dnevne sobe, opremljene kuhinje s blagavaonicom, kupaonice i velike natkrivene terase.
gostima je osiguran veliki parking u ograđenom dvorištu. Također gosti imaju mogućnost korištenja grill-a, kao i vanjskog tuša.
dragi gosti dobro nam došli u APARTMAN COTA
APARTMAN COTA
Dubravice 10 c, Tribunj, Croatia
Telefon: ,+385981635063
Jadranka Cota


Developer: www.croinfo.hr